MUZSIKÁL AZ ERDŐ 2021

Egy igazán szuper rendezvénysorozatot mutatunk be nektek, ami a Muzsikál az erdő névre hallgat. 2021. július 3-tól, július 11-ig tartó eseménysorozatban az erdő, a zene és a művészetek erejével hatnak az emberekre a környezettudatoss gondolkodás elősegítésében.

Ne Bántsd az Erdőt programajánló

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat fő célja az erdő és a zene – művészetek erejével a környezettudatos életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. Hűek maradunk hagyományos szervezési elveinkhez: a család valamennyi tagja talál számára vonzó és tartalmas feltöltődési lehetőséget. Várjuk a régi ismerőseinket és az újonnan bekapcsolódó érdeklődőket ingyenes programjainkra. Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a 2021. évi `Muzsikál az erdő” rendezvényeire.

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat fő célja az erdő és a zene, a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a 2021-es év „Muzsikál az erdő” rendezvényeire.

“Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok
2021. július 3-11.  

MŰKÖDJ EGYÜTT-TÁMOGASS-ÜLTESS FÁT-CSATLAKOZZ!