top of page
Inua-Szauna-szauna-gyártó-berlin-nemetorszag-egyedi-kulteri-szauna-portable-modell-huum-hive-2-.jpg

Inua Szauna

Egyedi, etikusan és környezettudatos módon gyártott szaunák

Inua Szauna - Szauna gyártás

Termékpalettánk

Inua-szauna-gyarto-gyor-egyedi-belteri-kombinalt-szauna-hokezelt-nyarfa-harvia-virta-2-.jpg
Inua-szauna-gyarto

Rólunk

Az INUA alapítója, Csanádi Roland és csapata több mint tizenegy éves tapasztalattal rendelkezik az európai szaunaiparban. Ma büszkék vagyunk arra, hogy családi vállalkozásunk a kézzel gyártott, színvonalas wellnessberendezéseinek köszönhetően a piac egyik legmeghatározóbb szauna gyártójává nőtte ki magát.

Minden szauna egyedi, etikusan és környezettudatos módon előállított. INUA termékeink Magyarországon, Németországban, Svájcban és Dániában kaphatóak. Ügyfeleink egészségközpontok és fitneszstúdiók, valamint privát vásárlók, akik egyedi megoldásokat szeretnének saját otthonukba vagy üdülőjükbe.

Filozófiánk

A terápiás wellnessmegoldások szakértői vagyunk, ezekkel foglalkozunk. Ily módon támogatjuk ügyfeleinket elgondolásaik kiváló minőségű, mégis megfizethető áron történő megvalósításában. Az elmúlt évtizedben nagy szakértelmet szereztünk kültéri wellnessbrendezések és egyedi wellnessmegoldások tervezésében, ilyen a szauna, az infravörös kabin, a gőzszauna, a sókabin és a kombinált terápiás wellnessberendezések. Minden darab egyedi, etikusan és környezettudatos módon előállított.

Munkánkat tökéletességre való törekvés, empátia és kreativitás jellemzi, valamint az idővel és pénzzel való felelősségteljes bánásmód. Az INUA termékek megalkotását több kiegészítő technológia tette lehetővé, melyek együttműködve segítik a pihenést és a terápiás megoldások élvezetet. Néhány általunk is használt technológiát más cégek fejlesztettek ki, akik szakértők a saját területükön. Csak a legjobbakkal dolgozunk együtt.

Inua-szauna-gyarto-

Környezettudatosság

Mint gyártó, az emberek és a környezet felé vállalt felelősségünket komolyan vesszük. Számunkra ez azt jelenti, hogy megfigyeljük és teljesítjük ügyfeleink igényeit és ügyelünk a természeti erőforrásokra is. Az INUA garantálja a biztonságot, minőséget és használhatóságot valamennyi terméke esetén.

 

Nagy figyelmet fordítunk az alapanyagok fenntarthatóságára is. Az általunk használt faanyagok PEFC-tanúsítvánnyal rendelkeznek és felelős erdőgazdálkodásokból származnak, Kanadából, a balti államokból és Ausztriából. Egyetlen faanyag sem származik őserdőből. A természet iránti elkötelezettség több, mint puszta prioritás számunkra. Épp ezért 2015-ben az INUA létrehozta saját faültetvényét Magyarországon. És ezért lettünk büszke partnerei a Ne Bántsd az Erdőt - Hearts in Green projektjének.

Küldetésünk és jövőképünk

Küldetésünknek tartjuk, hogy fokozzuk az ügyfelek jó közérzetét és növeljük az egészségüket, biztosítva számukra a modern terápiás wellnessmegoldásokat.

A minőség, a design és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségünknek köszönhetően, az INUA elsőszámú választás lesz a terápiás wellnessmegoldásokat keresők számára. Elképzelésünk, hogy az emberek vállalják a felelősséget az egészségükért és a betegségek megelőzését a mindennapos wellnessezéssel is elősegítik.

Inua-szauna-gyarto--2-4-szemelyes-hordo-szauna-thermowood-faanyagbol-1-.jpg
Inua-szauna-gyarto

DOLGOZZ VELÜNK!

Az Inua Szauna Kft. csapattagjaként egy fenntartható vállalat részévé válhatsz, ahol fontosak számunka az emberi értékek. Munkáddal hozzájárulhatsz olyan berendezések gyártásához, amivel jobbá tehetjük megrendelőink egészségét, életminőségét.

 

Munkatársaink képzett szakemberek, akiktől minden segítséget megkaphatsz, ami az induláshoz és szakmai fejlődésedhez elengedhetetlen! 

Keresed a helyed, ahol kiteljesedhetsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

paulownia ipari császárfa ültetvény insta 3.jpg
Inua-szauna-gyarto-

Kapcsolatfelvétel

  • Inua Szauna Kft- Szauna gyártás
Kapcsolatfelvétel célja:

Köszönjük, üzenetét elküldtük!

INUA SZAUNA KFT

Inua Szauna Kft. - Gyártóüzem és bemutatóterem

H-9178 Hédervár, Boldogasszony sor 15

Magyarország

HU 25346691-2-08

Vadász Péter 
Értékesítés, szaktanácsadás
+36 30 935 6394

Nérai László
Értékesítés 
+36 30 397 0562

Kapcsolat
bottom of page