Elegáns autós tároló, szemetes fekete

Tároló és szemetes egyaránt!

Elegáns megjelenés!

Vízálló belsõ!

Mágneses zárral!

Mindig tele van az autódban található gyári szemetes? Esetleg nincs egy olyan hely, ahol tárolni tudnád dolgaid úgy, hogy azok mindig kéznél és biztonságosan legyenek?

Végre megérkezett az eszköz, amit kocsidban használhatsz akár szemetesként, akár pedig egy praktikus tárolóként is!

A termék külseje elegáns (a választható négy szín közül pedig egy garantáltan illeni fog autód belsejéhez), minõségi mûbõr anyagú, ami a belsejében található mûanyag dobozt rendkívül stabilan tartja a helyén. Ennek a mûanyag belsõnek hála nem kell a folyadékoktól sem tartanod, sem tárolás eseten (félni, hogy esetleg kiborulna), sem pedig szemétként beleöntve.

A mûanyag rész kiemelhetõ, így a tároló/szemetes rendkívül egyszerûen, vízzel elmosható. Kizárólag környezetbarát anyagokból készült, teljességgel vízálló és kopásálló is.

A termék minõségérõl gondoskodik továbbá egy mágneses zár, amivel könnyedén nyitható és zárható a kütyü, ugyanakkor igazán erõs tartást biztosít! Csak akkor nyílik ki, amikor te azt szeretnéd! A rögzíthetõségrõl pedig egy mûanyag csat kezeskedik.

Az autókban található gyári tárolók, szemetesek soha nem bizonyulnak elegendõnek. Ezzel a termékkel akár mindkettõ hiányát orvosolhatod, azonnal!

Tulajdonságok:

Anyag: Poliészter, PP mûanyag és PVC

Méret: 17 x 13 x 10 cm

Szín: bézs, bordó, fekete vagy kávé, választható

Mit rejt a termék doboza?

1 db Elegáns autós tároló, szemetes

8.877 Ft