Nuvita digitális babamérleg – 1310

Nuvita Digitális babamérleg 
 
Minden hasznos funkcióval ellátták ezt a praktikus babamérleget. Magasságát és súlyát is nyomon követheted a legmozgósabb babának is segítségével.

Ingyenes házhoz szállítással!

Nuvita Digitális babamérleg 

Digitális mérleg nagy precizitással, 5 g-os mérési beosztással. Ideális a baba súlyának pontos követésében, születéstől az első pár évben.
Hasznos a csecsemő életének első hónapjaiban, amikor fontos tudni az újszülöttek a szoptatás alatt fogyasztott tej pontos mennyiségét.

A Nuvita digitális mérlege 18 kg-ig használható, így tényleg az első pár évben nagy segítség lesz. A kettős léptékű mérési mód lehetővé teszi a pontos anyatej mennyiségének követését a táplálások során. Tárázó funkciójával nullázható a már ráhelyezett súlynál, és csak a különbséget méri.

Nagy méretű digitális LCD kijelzővel rendelkezi, amely háttérvilágítással van ellátva, hogy még egyszerűbb legyen a mérési adatok leolvasása.

A súlyzár mód lehetővé teszi a gyors és pontos mérést, még akkor is, ha a baba mozog. Magasságmérője a baba magasságának mérésére szolgálja, így a termék használatával nem csak a súlybeli gyarapodás de a magasság beli változás is követhető.

Jellemzői:
– maximum súly: 18kg
– 5g-os felosztás
– magasság mérése
– tárázó funkció
– dupla mérés funkció, evés előtt és utáni méréshez
– automatikus és manuális súly fixáló funkció, mozgó babák méréséhez
– LCD kijelző háttérvilágítással

31.737 Ft