Kodak Pixpro FZ152 Digitális fényképezőgép, fekete

PixPro FZ152

FELTŰNŐ EGYSZERŰSÉG

Egy megfizethető kamera mindazokkal a funkciókkal, amit keresel. Meg fog lepődni, hogy mire képes ez az apró mégis kiváló Kodak PixPro FZ152 fényképezőgép. Az optikai képstabilizátor és újratölthető lítium-ion akkumulátor olyan képességek amelyek, ideálissá teszik bárhol az utadon.

A FELBONTÁS MIATT NE IZGULJ
A 16 megapixeles felbontás rengeteg részletet visszaad, így jó szórakozás lehet az élmények újraélése! Nem csak a készítéskor nem kell aggódnod a minőségért, de akár később is nyugodtan tudod módosítani a képeket anélkül, hogy a minőségük romlana.

EGY KICSIT KÖZELEBB
Az Kodak PIXPRO FZ152 bár nagyon pici kamera, mi mégis építettünk bele neked egy 15x-ös optikai zoom-ot, melynek segítségével úgy érezheted magad, mint egy profi fotós a mindennapi életben. Szóval a képek egy kicsit közelebb kerülnek hozzád, mindig nagyobbak, és sokkal jobban vissza adják a pillanatot.

24mm széles látószög
Az Kodak PIXPRO FZ152 egy 24 mm-es nagylátószögű objektívvel van felszerelve, így jelentősen megnövelve a képek méretét. Szóval ezzel szeretnénk neked segíteni, hogy megragadhass egy városi utcaképet, vagy, hogy az egész banda egyetlen fotón lehessen.

NÉZZ BELE
Rég elmúltak azok az idők, amikor vakon kellett fotózni. A Kodak PIXPRO FZ152 3-os LCD kijelzőjén, amit látsz, azt kapod. A képeket később könnyen szerkesztheted.

KEVERJÜK ÖSSZE A VILÁGOSSÁGOT ÉS A SÖTÉTSÉGET
Néha a képeknek kell egy kis segítség, ha a világítás nem elég és és a színek sem az igaziak. Használhatod az Kodak PIXPRO FZ152 fényképezőgépeden a HDR funkciót, hogy kihozza a finomabb részleteket.

BŐVÍTSD A LÁTÓMEZŐT
Néha olyan csodás körülötted a világ, de az eddigi fényképezőid sosem tudták visszaadni teljes szélességében a látottakat, valami mindig lemaradt. Ne félj az FZ152 fényképezőgéppel ez többé nem fordulhat elő, csak kapcsold be a 180°-os panoráma funkciót, fotózd le a teljes tájat több exponálással és hagyd, hogy FZ152 minden apró részletet összerakjon helyetted.

NE VÁRJ TOVÁBB
Az úton egy jó fotó elkészítése nem mindig zökkenőmentes. Az Kodak PIXPRO FZ152 optikai képstabilizátora (OIS) segítségével, mégis sikerül a legtökéletesebb fotót elkészítened akkor is, amikor a dolgok kicsit ingatagok.

Memória

Belső memória kb 8MB
SD/SDHC kártya max 32GB. ig

Csatlakozások

Jack AV-OUT
USB 2.0 (micro 5-pin USB)

Energiaellátás

Tölthető Li-ion akkumulátor LB-052, 3.7V 880mAh, kamerán belüli tölthetőséggel
Kb 210 felvétel (CIPA szabvány szerint)

67.932 Ft