top of page
Ipari császárfa ültetvény  Visszavágás után 2 éves fák.jpg

Paulownia Planet

Hatékony területhasznosítás Cotevisa 2 ipari császárfa ültetvényekkel.

126009233_1583365938537935_1634632600783684251_n.jpg
Paulownia Planet logo.png

Rólunk

2012 óta foglalkozunk Paulownia Cotevisa2 Ipari császárfával.  Az első pillanattól kezdve fontos volt számunkra, hogy a minőségi facsemeték értékesítésén túl, a technológia alapján kinevelt faanyag. Az általunk biztosított szakmai és technológiai háttérnek köszönhetően partnereinkkel, gazdáinkkal együtt hatékony ipari hasznosítást érjünk el. 

A kezdetektől fogva komplett rendszerben gondolkodunk. Ennek érdekében a napi operatív munka mellett a kutatás-fejlesztés területét is kiemelten kezeljük. Évek óta együtt dolgozunk a hatékony növénytáplálási technológia fejlesztés egyik meghatározó magyar vállalatával. A közös munka eredményeképp 2019-ben létrejött, a kimondottan Cotevisa2-sejtszintű anyagcseréjéhez igazított, kiemelkedően magas hatékonyságú tápoldat családunk is. 

Az ültetvényekről származó gyakorlati tapasztalatainkat folyamatosan építjük be a nevelési szakutasításba, ezzel fejlesztve, maximalizálva annak hatékonyságát. 2021-től online ültetvénymenedzselő háttérszolgáltatást tettünk elérhetővé, amely napi szinten segíti a partnereink és szakembereink munkáját.

Miben lehetünk segítségedre?

paulownia ipari császárfa ültetvény insta 3.jpg

Kapcsolatfelvétel

  • Paulownia Planet Ipari Császárfa forgalmazó
  • Paulownia Planet Ipari Császárfa forgalmazó

Köszönjük, üzenetét elküldtük!

bottom of page